Maaat!

Nu har jag äntligen börjat äta!
3 soppor och 100g protein tex fisk,kött,kyckling.
Vikten med enbart soppor gick från 80 till 73.3 och midjan från 109cm till 96 cm

Men i mars i år hängde jag på Fredrik med att äta nyttigare och mindre. Fredrik har gått ner över 16 kg på bara att äta mindre och nyttigare och jag har gått ner sammanlagt sen i mars 10 kg. Men nu är jag på G känner jag!
Måste får bort denhär förbannade gravidmagen! Träning träning träning är det som gäller. Jobbar helt sjukt mkt denna veckan så det får bli lugnt. Promenad till och från jobb får räcka. Men nästa vecka är jag lite mer ledig så då ska det bli morgon promenader och mer zumba!
Det känns helt jättebra faktiskt! Men sötsuget har inte försvunnit och det är jag lite rädd för! Jag är ju en riktig godisråtta. Men jag får lära mig helt enkelt.

Alla mina byxor är förstora men jag har kunnat plocka fram några gammla byxor som jag har sparat och 1 par är också redan förstora! Men men har massa uppe på vinden som inte ens är använda för jag la på mig så mkt ett år för längesen...
Men nu är det slut på att vara tjock. Jag vill kunna känna mig fin och fräch.

Sen måste jag också berätta hur kär jag är! Känns som att jag är nykär! Vet inte va detta kom ifrån men jag älskar verkligen Fredrik över allt annat!
Älskar min familj över allt annat!

Nu ska jag pussa på min lilla underbara.
Ha en bra helg! Jag ska jobba som vanligt.

Livsfara

Hej allihopa.

Igår övningkörde jag för första gången! Herregud vad bra det gick dom första 20 minuterna. Tills man kommer till en liten liten bake så att bilen börjar rulla bakåt. PANIK!!! Kärringstopp! Bara att försöka igen. Kärringstopp! Så tränade jag på det tills vi åkte hem. Lärde mig hur man ska göra och det gick bara bättre och bättre.
Fredrik är en jätteduktig handledare och förklarar verkligen hur jag ska göra. Han är lugn och blir inte irriterad.
Fasen va kul det va! Blir nog att åka ut idag igen, öva öva öva! Fasen jag måste ju ha ett körkort. Varför har jag väntat  med detta så länge?

Idag är det sista dagen med ren kur, men eftersom jag bara hade gått ner 1,1 kg denna veckan så blev jag lite besviken och funderar på om jag ska köra tills fredag. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag ska ju ändå äta 3 påsar och 100g protein så det räcker ju att jag bestämmer mig imorgon.
Vad tycker ni?
Måste komma igång med motionen mer nu. Ikväll ska vi ut och gå med pappa tror jag.

Idag slutar förhoppningsvis Fredrik kl 11, då ska vi ner till stan och shoppa nya kläder till honom. Han har gått ner 16 kg så han har inte så mkt kläder kan man säga. endast 1 par jeans som också håller på att bli förstora.
Så ett par nya byxor måste han ha.

Maja har blivit lite förkyld men hon har ingen feber eller mår dåligt så det är skönt. Bra att hon blir sjuk nu så hon inte är det när vi ska till kreta. Woohoo bara 17 dagar kvar nu. Ska bli gör spännande.

Nu blir det mys med pluttan sen ska hon hoppa in i duschen

Jo förresten. När är det dags att börja potträna?

Puss&Kram







Vad tycker ni om nya headern? Något som jag ska ändra?

Dear John

Kollat på en kanonfilm idag!
Å han är ju såå snygg!!!


Pyssel

Kände för att fixa med någonting så hämtade ner 1 lampa från vinden och hittade en gammal garding dom jag klipte sönder och klädde om lampskärmen. Jag tycker att det blev mkt mkt bättre. Men nu ser köksfönstret förjävligt ut istället.
Jag vill ha nya lampor, blomkrukor och gardinger!!! Pengar pengar! Ge mig!

Såhär blev det iaf.

Gammal lampa! Sketaful


Ny lampa. Helt okej!

Dö trist

Händer ingenting hos oss nu! Maja lekre inne på sitt rum och jag slappar i soffan och väntar på att Frida ska komma.
jobbade heladagen igår ledig idag och jobbar somvanligt i helgen.
Räknade ut att i april och Maj har jag varit ledig 1 helg av 10. Inte okej! Men det är mitt egna val så mitt egna fel. Men det plockar bra på timmarna. är nere på 480 nnu tror jag. Startade på 695 så det är hy helt ok.

Ikväll blir det bara mys. Maja och fredrik ska väl äta lite gott och sen är det familjemys i soffan till så ska det låta.

Ha en skön helg. Puss&Kram


Taggad som satan!

40 minuter zumba avklarat! Riktigt kul men känner min fortfarande lite stel, men jag ska nog mjukna upp så småningom. Om jag hinner åka och köpa mig ett par walkingskor så blir det 5km på kransmossen med mamma ikväll med. Känner mig faktiskt riktigt taggad nu. Det är så kul också när folk puschar en och märker att man har tappat lite vikt. Ska försöka få bort dendär dallriga magen efter M också så kommer jag bli jätte nöjd. Om det fortsätter såhär kommer jag absolut känna mig någolunda bekväm i bikini i sommar. Annars så ska man väl skita i vad alla andra tycker men att känna sig bekväm i bikini är stort! Så vi får se hur det blir. Ligger jag bara i med träning ska det nog inte vara några problem.

M sover nu och jag har somsagt precis stuttsat runt på vardagsrummsgolvet. Det måste ju se gör löjligt ut! Därför drar jag för gardinerna så ingen kan se in.
Nu får jag nog ta och ta pram lite mat till pluttan så hon blir stor och stark sen får vi väl gå ut och gräva en stund.

Ha det braaa Puss&Kram

Aaahh

Jag är så fruktansvärt fugen på flöt! Chips, godis, pizza,hamburgare. ja allt flötigt! Men det blev ett glas saft istället.
Fredrik mätte min mage idag 101 cam är den nu. 8 cm på 2 veckor. Känner mig riktigt stolt.
1 vecka kvar nu på ren kur sen är det upptrappning 1 vecka som gäller sen blir det kreta en vecka sen skärpning igen. Det är så kul när folk börjar fråga om man har gått ner i vikt. Då känner man att nu är jag på g. Jag ska aldrig vara tjock igen. Jag vill trivas med min kropp.
Jag vet att jag aldrig kommer kunna sluta med godis och chips men det är 1 dag i veckan som gäller och då behöver man ju inte överdriva. Måste komma igång med motionen med. Nu jäklar kör vi!

Vikt 75 kg
Midjemått:101

Puss&Kram

Kinect & Zumba

Har precis avklarat ett zumbapass på kinectet och jag är genomsvettig. Lite jobbigt när Maja är vaken så man måste hålla koll på henne men ska köra när hon sover istället. Kul va det iaf för jag älskar ju att dansa. Ska försöka få in detta som rutin att köra minst 2 ggr i veckan. Men att ta ett längre pass för nu provade jag bara ett 20 min pass.

Undra om man kan se lönen än+ Är såå nyfiken för jobbade ju ganska mkt i april. Får nog ta en sväng till hambo sen och kolla.

Puss hej

Dag 15

Hej finingar!

Ja då va denna jobbhelg över. Idag har jag varit väldigt trött och ganska så yr. Speciellt när jag ställer mig upp och det är lite läskigt. Snart är dag 15 förbi och bara en vecka kvar nu på ren kur. Vägde mig igår och är nu nere på 75 kg prick. Får ta och måta mig imorgon så får ni reda på måttet mä. Jag känner fortfarande ett jätte sötsug och speciellt på kvällen. Men det är bara att kämpa sig förbi det. jag fick precis ett fruktansvärt sug att ta mig ut och springa. Jag skulle inte komma mer än 5 meter utan att vara helt slut men någon stans måste man ju börja. Så imorgon blir det att åka till knalle och köpa löparskor. Måste också komma igång med morgonpromenaderna när jag är ledig och zumban på kinectet. SKÄRPNING JENNY 

Nu blir det lite häng i soffan.

Puss&Kram

Muffins?

Nu har jag och M bakat muffins för första gången i våra liv. Kan väl säga att det gick la sådär!
Va en sväng på netto innan och hittade jättefina muffinsformar men dom va ju helt kass! Smeten belv typ för tung så formarna pajade. Men men Gjorde även några små. Inte en aning om hur dom smakar å det får jag inte ta reda på heller pga camebridge kuren. Gjorde även nogra kokostoppar som ser görgoa ut! men Fredrik får la godkänna dom sen.

Nu ska vi snart dansa fredagsdansen sen har vi inga planer alls. Blir väl kanske lite lungt i soffan, M har bara sovit ca 40 min idag.

Puss&Kram






HJÄLP!

Hur får man en unge att vilja vara med på kort???
Någon som har några bra tips?



Hohooo

Ledig torsdag idag och självklar ska det vara kallt och tråkigt väder ute! M vaknade kl 6 imorse och va klarvaken men vi myste i sängen till halv 9. Sophia har varit här en stund och tjötat om allt och alla såklart. Jag älskar "skvaller" Jag brukar iofs inte ha så mkt kul att dela med mig för jag jobbar så mkt och träffar inte så mkt folk. men något kul brukar jag ha.
Va uppe och hämtade ett paket från ellos innan, En svart långklänning. Va lite tveksam om hur jag skulle se ut i det men man måste ju prova och den va faktisk helt okej. Len lite smink och frächa till sig i håret så blir det nog kanoners. Maja sover och har gjort sen 11.30 så är nog dags att väcka henne nu.

Fick helt plötsligt ett sug av att träna! Usch va konstigt det kändes. Lite sen att tänka på det nu bara när M snart ska upp. Annars hade jag nog kört lite Zumba. Kanske kan göra det ikväll istället.

Innan satt jag och Sophia ocj jämförde lite abonnemang och kom fran till att tele2 är billigast än sålänge. Men så upptäckte jag att jag kan inte säga upp mitt abennemang förrän i okteber! Faan. kan ju bara förlänga eller byta inom telenir i juli så nu blev jag ledsen. För 4000 har man ju inte direkt i bakfickan. Så jag får väl ta ett abennemang på telenor eller helt enkelt vänta tills i oktober. Men jag vill ha en ny mobil NU!

Nu bjuder jag iaf på lite bilder från helgen.


Alla barnen hoppade i Andreas och Petras säng

Lillebror Emil

Maja ville verkligen inte vakna nu efter nästan 3 timmars vila.

Dag 9

Hejsan!

Idag är det onsdag och dag 9 för mig. Idag har jag varit väldigt hungrig av någon konstig anledning även fast jag druckit mina 3 liter vatten om inte mer. Men nu är snart denna dagen slut så det ska la gå.
Precis hemkommen från jobbet och imorgon väntas en ledig dag. Bara jag och min underbara lilla. Men vad ska vi hitta på tro? Johanna och nikkis kanske vill leks.

Nu blir det snart sängen och kolla BB sen sova och hoppas på sovmorgon imorgon.

Puss&Kram

Kamp mot kilona dag 8

Hej!

Nu har det gått 1 vecka sen jag började med camebridge. Har gått ganska så bra. Vissa dagar vill man bara skita i det å gå å äta nått riktigt flötigt.
Men nu har jag bestämt mig! 2 veckor till klarar jag.

Vikt: 77,3 kg
Midjemått: 104 cm

Välkommern vecka 2!

Dag 7

Hej finingar!

Dag 7 med pulver och det känns jättebra. Ställde mig på vågen imorse och den visade - 2,7 kg.
Så vikten nu är 77,3 kg. Känns as gött att ligga under 80 kg. Helt underbart så nu fortsätter vi 2 veckor till.
Imorgon får jag ta och mäta magen för det gjorde jag inte idag.

Har jobbat precis heladagen 7-21 och är faktiskt förvånadsvärt pigg. Sitter nu och kollar på en unge i minuten!
Jag är sååå sugen på en liten till. Vill inte att det ska bli för långt hopp imellan. Men vi får se vad som händer.

Nu blir det snart sängen och upp tidigt imorgon för magna cura kurs...

Puss&Kram

Dag 5 & 6

Hejsan svejsan!

Underbart väder vi har eller hur!?
Gårdagen var verkligen inte min dag iaf inte förmiddagen. Började med att Maja vaknade kl 06.30 så vi gick upp och lät pappa sova. Hade ett helt berg med disk så började diska medans M sprang runt och lekte. Orur nr 1: Pajade 4 glas.
Tänkte att vi skulle överraska Fredrik med god frukost så vi gick upp till pilens. Nr 2: Pilens va stängt.
Gick och köpte färska frallor på bageriet, men vi hade ju inte direkt pålägg hemma så tänkte att vi tar bussen ner till maxi, Nr3: missat bussen med 3 min. Gick hem och lämnade frallorna och gick till bussen som skulle komma om ca 20 min. väl nere på maxi handlade vi massa gott. Nr4 missat bussen med 3 min igen! Så fick åter igen vänta faste denna gången 30 min. Å när väl bussen kom och jag skulle köra in vagnen så Nr5 rullar drickan under bussen och hamnar framför ett av däcken så den inte går att nå. Nr:6 busschaffören kör över hela drickan. Nr:7 ingen direkt orut men jävligt irriterande så står 2 busschafförer och skämtar om det, Tex att va det till gubbens grogg i kväll, Eller kanske bakfyllan? Då kan du ju köpa en lättöl istället, Du kunde ju tagit panten! Jag stog bara helt tyst och log lite åt dom när dom trodde att dom va gör roliga.
När vi kom hem gick jag in till Fredrik och började storlipa! Hur skulle denna dagen gå?  Men någon mer otur blev det inte.
Åkte till knalle med mamma emil och M för att leta present till min lillebror. Hittade ett par skor till mig också.
Just nu är det så himla mkt jag vill ha! Saker till mig till M till hemmet. Jag vill vinna 5 miljoner så vi kan köpa ett hus, så jag kan ta körkort och köpa en bil, och allt annat som vi vill ha!

Igår kväll gick vi till F´s farmor och farfar. Det va mysigt för alla va där, alla syskon och respektive. Det är inte ofta det händer.
Dom bjöd på grillat. Hmm ja jag åt lite. Men pratade med mamma om det och det va ingen fara. Men det va inte så gott som jag trodde att det skulle vara. Så lite ångest fick man för jag hade likaväl kunnat skita i det.

Så vad händer idag då? Jo nu har vi precis ätit frukost och jag sitter och väntar på att solen ska komma runt hörnet så jag han sätta mig på balkongen och sola lite. Sen är det dags för kalas hos lillebror Andreas. Jag ska sitta där och dricka en cola zero medans alla andra äter tårta. Men det är det faktiskt värt. Mätte magen idag som jag igentligen inte skulle göra men jag blir så nyfiken.
2 cm mindre va den och imorgon får vi se hur mkt jag har gått ner.
Tänkte att jag skulle väga och mäta mig 1 gång i vecka och igentligen på tisdagar men eftersom jag inte har någon våg hemma så får jag väga mig på hambo och dit ska jag imorgon.
Nu ska jag gå ut och njuta lite av solen.

Ha en jättebra dag.
Puss&Kram

Gå på zoo











Dag 3 & 4

Heksan svejsan!

Igår var ingen bra dag! Bröt ihop totalt och känner bara för att ge upp. Fasen vad det är jobbigt när man börjar tänka så.
Men pratade med mamma och hon puschade mig riktigt bra så nu är jag på spåret igen.
Idag har vi varit på djurparken hela förmiddagen med Anna, Martin och Frida.
Nu har vi sovit ca 2 timmar, Fredrik har åkt till Martin så jag och Maja är själva hemma. Så vad ska vi hitta på?
Nogot bra på tv:n idag eller?
Orkar iaf inte skriva så mkt mer så vi får höras imorgon.

Puss&Kram

....

Vad går livet ut på igentligen?

Torsdag morgon

Hej på er!

Vilken underbar natt! Jag har sovit hela natten utan att vakna men ändå är jag jättetrött. Maja vaknade 05.40 fast somnade om en liten stund i våran säng, men när Fredrik gick upp så var det full rulle.
Maja springer som vanligt runt överallt och river fram allt!  Men det gör såklart inget för vi ska nog ändå storstäda idag.

Ringde telenor idag å kollade va det skulle kosta att säga upp mitt abennemang. Svindyrt 4000:- Så jag får väl vänta  tills juli så kan jag säga upp de. Lite fult att om jag vill säga upp abennemanget så räknar dom till sep men man kan säga upp det 3 mån tidigare så varför kan dom inte då räka tills 5 juli? Å jag som va så sugen på en nu mobil!

35 dagar kvar till Kreta nu med! Ska bli riktigt kul att åka! Hoppas bara det går bra med M på planet.
Hon är ju så social och ska heja på alla så hon kommer väl springa runt som en galning i planet.
Skönt med sol och värme.
Men vad ska man göra på den "riktiga" semestern? Vad ska ni hitta på?







Mina hjärtan

Kamp mot kilona dag 2

Hej alla fina!

Nu har dag 2 snart gott. Känner mig inte alls motiverad längre och det känns lite jobbigt. En knäckemacka hade varit såå gott. Menn jag måst klara detta. Absolut minst 2 veckor, självklart hellst 3.

Frukost:Jordgubbs shake
lunch: Grönsakssoppa
Kvällsmat: Choklad shake

Annars känner jag mig ganska som vanligt. Men fortfarande en fruktansvärd träningsvärk. Hur länge sitter det i igentligen?

Idag började helgen så undra vad vi ska hitta på för kul imorgon.

Ha en bra kväll.
Puss&Kram

Kamp mot kilona dag 1

Godmorgon!

Då va frukosten uppäten. Den va en riktig pina faktiskt. Provade en gröt äpple/kanel, hade hoppats på att den skulle vara go för att det skulle ju kännas lite mer som en riktig frukost men den va verkligen ingen hit. Tur att mamma bara slängde med en.
Till lunch blir det nog en jordgubb! Den är riktigt go med lite krossad is i.

Idag är det kvällsjobb för min del 14.30-21
Hoppas ni får en bra dag.


Kampen mot kilona!

Hej alla glada!

Hur mår ni en frusen dag som denna då? Jag och M har varit inne heladagen och bara latat oss.
Fick lite egentid för att gå och fika med mina fina tjejer Josefin och Johanna och så följde fina mickan med:)
En trevlig pratstund om allt från förlossningar till bilkrockar. En mycket trevlig stund var det iaf.
Ni mammor och pappor! Har ni mkt egentid? Jag har väldigt lite egentid med det är nog för att jag jobbar så himla mkt och hinner knappt med att träffa vänner utan M.

Nu till något helt annat! Jag och Fredrik har för ca 2 månader sen ändrat på våran kost och matvanor = mindre portioner och 1 "mat dag" i veckan. Fredrik har gått ner ca 12 kg och jag är jätte glad för hans skull! men jag då? 4 kg!? Haaaallåå? Och då rör jag på mig ganska så mkt iaf, inte tränar men går eller cyklar fram och tillbax från jobbet. Skulle så gärna vilja börja träna men med dom timmarna jag ska göra extra på jobbet och en familj så har jag verkligen inte tid och inte råd heller för den delen. Går in gratis på badhuset så där skulle man ju kunna gå när man kommit ner några kg. Men nu iaf så har jag bestämt mig att ta i med hårdhanskarna så att jag känner att det börjar hända något. Camebridge i 3 veckor ren kur! jag vet att alla säger att man går upp ännu mer än man gick ner när man väl börjar äta men nu har jag verkligen bestämmt mig! Kör först 3 veckor ren kul sen trappar jag ner och kör 2 påsar om dagen i ca 1 vecka och sen 1 påse om dagen kasnke 2 veckor. För nu har jag ju ändå lärt mig att äta små portioner och vara nöjd efter det!
Jag måste verkligen klara detta. Orkar inte går runt länge och känna mig äcklig och tjock.
Vill absolut inte bli pinnsmal men vill trivas med min kropp och inte känna att alla glor mm. Jag vill kunna känna mig fin och och smal utan oroa mig för dubbelhakan eller att magen ska hänga över byxkanten.
Att gå ner i vikt för mig kommer nog betyda väldigt mkt för jag kommer nog få ett så mkt bättre självförtroende.

Startvikt: 80 kg
Midjemått :109 cm
Målvikt: ca 65 kg


Önska mig lycka till!

RSS 2.0