Kallt som bara den

Ja här inne är det jättekallt nu! Fredriks kusin håller nämligen på att byta fönster i köket nu.

2sjuka

2sjuka barn här hemma igen. Tröttsamt med alla förkyldningar som kommer komma, speciellt när elsan är så liten. Hon hade det riktigt jobbigt sist. Maja kan ju snyta ut sitt snor.
Idag får Maja ha en hemmadag, hon har slem i hela halsen + att hon är helt slut. Just nu ligger hon i soffan och kikar pippi medans jag försöker få gnällsan att sova.

2sjuka

2sjuka barn här hemma igen. Tröttsamt med alla förkyldningar som kommer komma, speciellt när elsan är så liten. Hon hade det riktigt jobbigt sist. Maja kan ju snyta ut sitt snor.
Idag får Maja ha en hemmadag, hon har slem i hela halsen + att hon är helt slut. Just nu ligger hon i soffan och kikar pippi medans jag försöker få gnällsa att sova.

Sömnlös

Har legat i sängen sen 22 men kan inte somna. Vet inte om det beror på att fredrik ligger på min sida då han skulle ha elsa inatt, som för den delen ligger klarvaken i sin säng...
A vi somnal la snart båda två.
Imorgon väntar en viktig fest så måste vara på topp!

Veckan springer

God morgon på er.
Jag och tjejerna ligger i sängen men ska snart upp. Maja ska till dagis ochjag och Elsa ska på en PW sen hem och sooova!
Igår va jag och min lilla på bvc hon väger 8,3kg och är 68 lång. Hon fick såå mkt beröm för hur duktigt och stadigt hon satt och motoriken med händerna. Läkaren kikade på h
enne och allt såg jättebra ut.
Idag ska Frdriks kusin börja sätta in våra nya fönster. Å det kommer bli stooor skillnad!. Före och efter bilder kommer.
Nu måste vi gå upp.

Upp&Hoppa

Shit va trött jag är idag. Igår precis innan vi skulle lägga oss så vaknade Elsa och va jätteledsen. Inte en aning om varför med det gick över när jag kom in. Men hon började såfort jag gick ut. Så hon fick sova i våran säng. Jag sov nästan ingenting till hon vaknade kl 02 igen å va klarvaken. Lite käk sen fick hon sova i sin säng och sendess har vi sovit. Snart upp till dagis och en liten PW innan bvc kl 11.

Onsdag

Lite bättre väder idag än igår men fasen va det blåser.
Blev en kort power walk imorse för vi höll på att blåsa bort både ja å Elsan.
Väntar på att få gå och hämta Majsan så vi kan mysa lite.
Fick ett samtal innan som gör mig lite hmm pirrig. Så vi får se vad detta leder till. Det handlar iaf om jobb så mkt kan jag säga. Men inget är bestämt utan bara pratat om, så mans ka inte hoppas för mkt.
Usch imorgon ska jag till tandläkaren! Jag vill verkligen inte, har inte varit där på 3 år :/ Men va dum man är igentligen. A jag hoppas dom är snälla mot mig iaf. Sen imorgon eftermiddag ska M till tandläkaren så det blir ett jädra flängande dit. Vi får la se om hon öppnar munnen...
Tjohej

Tisdag

Det bara regnar och regnar! Men barnen är iaf på hyffsat bra humör.
Man mäsker att dom älakar varandra. Dom gör varandra glada. Elsan skrattar inte så mkt utan flinar mest men Maja kan verkligen få henne att skratta. Det är så uderbart att höra deras underbara skratt.
Just nu sitter dom i soffan och grejar med en flugsmällare. Maja asgarvar när Elsan försöker ta den och Elsan skrattar när Majsan skrattar.
Underbara ungar!

Måndag

Vi ska snart börja fixa oss för att åka iväg på sångstund med Maria Zara och lilla Nova. Ska bli intressant och se hur dom stora tjejerna sköter sig.

Söndag

Varför ska söndagar alltid vara så tråkiga? Vi äär oftast bara hemma och ligger på soffan och myser med barnen. Å visst det är ju hur mysigt somhällst men det är nåt speciellt med söndagar.
Barnen har precis badat och nu ligger E och sover och M grejar på sitt rum.
Om en stund åker vi ut till mamma så vi får denna dagen att gå.

Imorgon är det måndag!
Mina tjejer

MammaMajaMys

Pappa Fredrik och Elsa släppte av mig och Maja i knalleland efter vi hade hämtat nya vagnen. 
Maja skulle absolut åka den rosa vagnen så den fick följa med. Hon åkte inte så mkt vagn vilket jag visste men hon va så redig. Oftast när man går i affärer med henne så springer hon alltid åt andra hållet och ska jobba sig med att aldrig lyssna, men idag gick det riktigt bra. Kanske det va pga att det bara va hon och jag så hon fick all uppmärksamhet. 
Vi hade en jättemysig dag och maja blev riktigt bortskämd. 
 
Mamma älskar Maja

Lördag

Godmorgon! 
Jag kan ju börja med att jag köpte vagnen, ska hämta den kl 11.
Ska bli väldigt spännande och se hur detta går. Jag hoppas jag kommer gilla den iaf. 
Vi va uppe på babyproffsen igår och provade en så jag skulle bli mer säker. Jag va rädd för att hon skulle se så liten ut men det va absolut inga problem. 
Men sen får jag väl se hur hon klarar det, men hon är van vid mkt rörelser och händelser då hon suttit endel i bärsele och även framåt i p&ten.
Man ska nog inte tänke så mkt på vad alla andra säger utan prova själv...
 
Ja idag är det somsagt lördag och jag ska ha lite egentid med M. Tänkte först att vi kunde åkt hela familjen till liseberg men min tråkiga karl ville såklart inte...
Så jah och M får ta och hitta på nåt annat. 
 
igår hade vi lite kräftskiva med Frida och Mika.
 

RSS 2.0