Update

Hej på er.
Ja jag vet! Jag är helt vädelös just nu i bloggen. Har glömt av det lite, vilket är tråkigt.
Vi mår iaf jättebra och njuter av solen nu när den äntligen är här fast Maja just nu sitter å kollar Alvin & gänget.
Lite uppdatering för denna veckan är att i tisdags va vi i djurparken heladagen med våran fina Josefine. Det har ju blivit ett antal besök där i sommar så inget direkt att berätta. Jooo vi såg varjarna för första gången i år och Maja red på hästen som vanligt men denna gången kunde jag stå kvar på rampen och hon red själv.

Igår va vi ute hos mamma heladagen. Maja badade i poolen och busade med Emil. Mysig dag med massa fika å mat.

Idag har vi bara varit hemma och myst ute, blåste upp Majas pool som hon och Elsa har badat. jag har planterat om 2 st växtre så det börjar hända något här nu. Tråkigt när det bara står still. men man orkar inte hålla på helatiden. vi är ju faktiskt en familj.
Men nästa vecka så ska fredrik greja ut alla växtre + vinbärsbusken också så vi kan så lite gräg.

Maja: Hon är precis som vanligt, lika enveten och trotsig. Hon har börjat men någonform av karatespark kär hon blir arg eller inte får som hon vill. Tittat för mkt på madicken då hon säger pillutta dig mamma ganska många ggr om dagen och dumma dig är också populärt. Men hon har ju helt underbara stunder också och världens snällaste unge. Men nu är det snart inskolning på dagis så jag får lite Elsatid igen. Hon kommer nog tycka att det är jättekul med nya kompisar å allt. Det verkar ju jättebra iaf.

Elsa: Hon är nu 5 månader. Inte en aning vad hon vägen eller hur lång hon är nu men vi ska dit 8e aug. Men när hon va 4 månader vägde hon 7450g och 63,5 lång. Så hon är en lite kortis.
ja hon har ju börjat äta och skulle lätt kuna äta en hel burkmat om hon fick, men jag vet igentligen inte hur mkt dom ska äta när dom är 5 mån. När börjar man ersätta ett mål?
Hon får inte ont i magen utav maten eller gröten så man kanske kan börja ge henne mer? Hon får ju inte smakportioner längre men a nä ja vet inte. Hon började sitta själv utan stöd för ca 2 veckor sen. Inte helt stabilt så man får vara på sin vakt, men hon är skitduktig. Hon ligger helst inte ner utan vill vara med helatiden och hälst stå upp. Hon har börjat prata mer med massa konstiga ljud och är alltid en glad tjej, Ja hon är verkligen alltid glad.

Fredrik: haha han är precis som vanligt lite sådär halvlat ;)

Nu ska jag ut i solen en stund innan det är dags att hoppa in i duschen.
När F kommer hem ska vi åka å käka glass.

Från midsommar afton

Rider häst på djurparken

Astrid Lindgrens värld

Kramar madicken & Pippi





Finaste tjejerna



Ensam vaken

Mina hjärtan sover så gott. När ska dom vakna tro? M va ju uppe ganska sent igår pga vilan på eftermiddagen.
E har sovit kanon inatt, nåt nappinstopp och mat kl 06. E är redan 4,5 månader. Hon är så himla duktig, hon har börjat käka lite smått och det är ju såå gott med mat fram tills ca 5 dagar sen då började hon spotta ut allt. Men igår gick det bra igen. Tror att det är för att hon inte varit helt hundra.
Hon har börjat sitta själv kortare stunder och hoppar förfullt i sin hoppgunga.
Elsa är alltid glad, precis som sin syster också va när hin va så liten. Men vilken skillnad det är på dom ändå.
Vi tyckte att M va tidig i utvecklingen men E är mkt snabbare. Elsa står helt och har gjort i ca 1,5-2 månader nu, hon sitter redan själv och vände sig från rygg till mage när hon va 10 veckor. Nu när hon ligger på mage i sängen aå ålar hon sig nästan fram så nu får hon ligga endel på golvet. Så snart går det nog framåt där med. Mina barn är dom bästa barnen. Så tycker ju alla föräldrar. klart att dina barn är dom bästa.
Min Maja är underbara fast hon är en trotsig unge mesta delen av dagen.
Men jag älskar ju henne mest av allt i hela världen för det.
Nu får mina älsklingar vakna snart så vi kan busa lite.
Kramkram

RSS 2.0