Jul jul jul


Morgonklappen


Maja&farbror Koffe



Dan före dan före dopparedan

Hejsan läsare!

Väldigt väldligt glest mellan inläggen känner jag. har inte haft någon direkt lust att dela med mig då jag varit lite halv deppig.
Men nu så nu ska ni få ett litet kort inlägg iaf.
Idag är vi lediga, eller Maja är ledig. Vi ska väl inte hitta på så värt mkt utan det blir nog att plocka lite och sen ner till stan där M ska leka med Frida och Mika medans jag är hos läkaren pga mina sammandragningar.
Va hos BM igår och allt så bra ut, hjärtats slag va 145/min, man blir ju så glad när man hör ens lilla och att hon förhoppningsvis mår bra.
Hoppas på bra besked från läkaren också.
Jag har börjat må lite illa igen men detdär har ju gått i perioder helatiden. Det är ett väldigt bökande i magen nu vilket är mysigt men det kan bli lite för mkt ibland tex när hon rumpar upp sig vid revbenen.

Imorgon ska jag och Frida åka till ullared och shoppa klart julklapparna, jag har bara köpt en än så länge.
Det är likadant varje år att jag stressar sista dagen, men det hör lite till nu så jag väntar nästan med mening.
Imorgon är det uppesittarkväll också ja bingolotto alltså, en liten tradition vi har, Sen på lördag blir det full rulle hela dagen.

Nu ska jag mysa med min stora tjej en stund innan det är dags att sätta igång med dagens sysslor.

Maja och Rasmus påväg till julfest hos dagmamma

Nya jag

Detta är resultatet efter gårdagens färgning! jag är ganska nöjd faktiskt. Kul att prova någonting nytt och annorlunda.
2 bilder i olika ljus.
Så vad tycks?



Torsdag

Hej hallå!

Det är torsdag kväll och jag halv ligger på soffan och sappar mellan alla skitprogram.
dagen har vi tillbringat i knalleland med sophia. Hittade jul kläder till Majsan och träffade på världens otrevligaste polis!
Vi satt och käkade och så gick det förbi 2 st poliser, Jag sa till maja att å titta där är polisen då mårste man va snäll. Annars kanske dom tar en. Polisen vände sig om och sa: Det är väl inte så smart att lära dom det när dom är små! Tjurig jävle!
Visst att man inte ska skrämma upp sina barn men va fan! det hör la nästan alla barn att polisen tar folk? Eller?
Va ska man annars säga om en polis? Jag blev riktigt irriterad iaf.

Nu ikväll har vi käkat julskingemacka och jag färgade mitt hår.
Stod en bra stund och valde mellan färger och jag tog den som jag tvekade mest på men det visade sig bli ganska bra ändå. Har ju inte sett det i dagsljus men ja man kan ju inte alltid se likadan ut! Kul med lite förändring.
Åh idag när jag stod på bussen på väg till knalle så fick blev jag helt kallsvettig och yr, Blodtrycksfall?
Shit va läskigt det va. Gick av bussen och gick och satte oss och väntade på sophia, gick ner på eko och mådde fortfarande konstigt och blev mer och mer yr. Gick och köpte en cola och lite choklad sen va det bra igen. Men va otäckt det va. Har fått det en gång innan och tror det beror på stress?!

Idag går vi in i vecka 32 också, Jag hänger inte med längre. Snart ligger jag där på förlossningen med våran lilla tjej. Jag längtar så fruktansvärt mkt. 


Bättre bild kommer imorgon! 


Mars 2013

Hejsan på er.

Onsdag den 14/12 idag vilket innebär första dagen av min långa ledighet! Känns fortfarande overkligt men tanken på att bli mamma igen blir verkligare. Tanken är att börja jobba mars 2013. Känns som en evighet dit men tiden kommer bara springa iväg.  
2 månader kvar nu till BF.
Rörelserna i magen är inte bara små sparkar utan stora kullerbyttor och rörelser. Man ser jättetydligt utanpå magen när hon busar.
Storasyster är så stolt. Den lilla ungen är mitt allt och snart kommer det en liten till som kommer göra mitt liv. Mina underbara små barn som jag älskar över allt annat.

Nu ska vi sätta igång med städningen så vi blir klara innan pappa F kommer hem.


Våran lilla lucia



Regn och rusk

Hejsan svejsan.

Fybubblan vilket väder vi har, regn och halv storm ute! vaknade inatt av att det åskade och blåste som bara den ute.
Är det inte december? Då ska det va snö och kallt innan jul. Jag klagar iofs inte på att det inte är nån snö för det kan vänta tills ja kanske 3 dagar innan jul men det behöver ju inte regna.
Dagen började med att jag gick upp samtidigt som F för att komma igång med tvättningen som snart är klar.
Hoppas jag hinner tvätta kläderna som jag ska sälja på loppisen på lördag också.
Tvätta hoiiner jag men frågan är om det hinner torka.
Det är ju så jäkla typiskt att när man har mkt tvätt så har hela huset bokat tider dom närmaste dagarna. Annars är det ganska lätt att få tvättid här.

Igår va Josefine här på en fika, Maja fick en försenad födelsedagspresent, ett par leggins och en görasketasöt tunika.
Bullar och glass blev det och massa prat som vanligt.
Maja visade också Josefin hur hennes nya Iphone fungerade för det kunde M nästan bättre än Fini.
Kollar ni förresten på julkalendern? vad tycker du?
Jag tycker faktiskt att det är helt ok. Dom senaste åren har det bara varit skit ju.

Tjing tjong



Torsdag och ny vecka

Hej på er. Kom på nu i eftermiddags att det är torsdag vilket innebär ny gravidvecka. Tiden går så fort så jag hinner knappt med. Vecka 31 idag alltså så nu börjar det närma sig. 2 arbetsdagar kvar, söndag och tisdag. Det ska bli skönt att inte behöva tänka på jobb på ett år. Bara jag och min underbara familj.

Barnmorske besök

Precis kommit ut från barnmorskan, Fick komma in 13.30 istället för 14. Allt såg bra ut och lilans hjärta slog 130 slag/ min, sf mått 25 och nu har jag hått upp 6 hela kg. Berättade om mina sammandragningar och det va tydligen inte så bra så fick inbokat en tid hos läkaren. Ja man blir ju lite orolig när hon blir lite fundersam. Men det är bra att.dom tar det på allvar och inte bara sopar det under mattan och säger att så kan det va. Sitter på bussen till jobbet, är vrålhungrig så det första jag ska göra är att äta. kram hej

Min fina lilla


6 dec och snö

Ja godmorgon!

Det va väl både kul och tråkigt att titta ut idag. SNÖ! Ja det är väl mysigt med snö men det kunde väl väntat lite till, nån dag innan jul hade varit lagom.
Men det va någon som blev väldigt glad när hon såg snön så nu väntar vi på att klockan ska bli lite mer så vi kan gå ut en sväng innan vi ska till dagmamma barnmorska och jobb.
Höjdpunkten denna morgonen va när traktorn kom och körde bort all snö på parkeringen.

Igår vägrade lilla damen att sova så hon va uppe till runt 21.30. Å hon tjatade, tjatade och tjatade min lilla pratkvarn. La oss i sängen vid 21.30 och hon somnade som en stock. Mitt lilla hjärta.
Mamma älskar dig mest i hela världen!


Bara för att!

Bara för att jag skrev i förra inlägget att M är så duktig med att kissa på toan så har hon kissat på golvet 2 ggr!
Man ska aldrig nämna något som är bra.

kissa toan

Maja har varit ganska redig med att kissa på toan men vi har inte börjat ta det riktigt på allvar. Men idag har hon varit utan blöja heladagen och både gjort nr 1 och 2 på toan. Hon springer själv på toan när hon känner att hon behöver men man får påminna henne ibland. Hon har självklart blöja när hon vilar och också när vi är borta.
Men toaträning hemma är en väldigt bra början och hon är jätteduktig.
 
Idag är det söndag för oss och idag har va bara varit inne, varit uppe på vinden och hämtat ner M´s kläder så jag har nu rensat igen och denna gången riktigt! Ska sälja på loppis på lördag. ganska mkt kläder blev det så hoppas man får sålt lite av det eller det mesta. Det va mkt lättare att rensa nu när vi vet att det är en lillasyster påväg, man vill ju köpa lite nytt och inte bara använda M´s gammla kläder.
M håller nu på att prova det mesta i klädhögen med försmå kläder vilket blir lite knasigt. Hon har nu på sig ett par leggins som går till knäna och en tshirt som slutar en bit innan navlen.

jag går dagligen och tänker på namn till lillasyster och jag har ett favoritnamn men Fredrik är inte lika mä på det.
Jag skulle då behöva lite namn förslag, Vill du va snäll att bidra mer ett namn så kommentera gärna.


RSS 2.0