Jag + barnvagnar = inte OKEJ!!!

Kan inte någon bara säga eller komma hit med en syskonvagn så jag slipper fundera mer!!!
Jag går å tänker på detta fan varje dag och jag blir inte ett dugg klokare!

Jag vill ha en vagn som är billig att köpa spelar ingenroll om den är ny eller begagnad. Den ska vara ganska så smal och smidig. Handtaget måste vara justerbart och bra varukorgar och det är ett + om det är bra förvaring.
Den ska ta hyffsat liten plats i bilen och inte väga för mkt. Ett + är också som sittdelarna är vändvara men inget måste. Tips tack för jag blir galen snart!

BabyJogger?

BabyJogger city elite dubbel???? Barnvagnsjungel!!!

Underbara unge!





Mommolille

Hej underbara du.

Idag va det inte alls lika fint väder som det varit i helgen... Tråkigt, men vi får hitta på nåt annat kul efter vilan.
Helgen har bestått av ganska mkt fläng. I fredags va jag och M i stan och knalle från 8 på morgonen till 14. va helt slut efter de.
I lördags så jobbade F till 12 så jag och M städade och fixade lite. Jag blir aldrig helt nöjd med fönstrena men det får väl se ut som det gör. Nu saknas det en sänggavel, lackhylla i sovrummet och en vardagsrummsbord i vardagsrummet. Skulle vilja ha en ny matta också men det lär jag väl inte få... är så trött på det gröna vi har i vardagsrummet så nya tavlor hade ju inte heller varit fel.
I fredags kväll kom min mormor, moster och Anna hit. vi va och köökade lite hos Andreas och Petra på kvällen.
I lördags åkte vi till mamma för att fira min bror emil som fyllde år.
Det blev tacos och massa maja uppmärksamhet. Maja är ju för go, Min mormor heter lillamor men M kallade henne för mommolille. Sååå söt hon är!
Tråkigt att vi inte träffade mormor mer men så är det. Det va jättekul att hon kom hit iaf.
Igår va en riktig slappardag! Böeja dagen mid mitt dagliga tjat om ikea men min karl är fan omöjlig! Iblan vill man verkligen ha körkort med en gång så man kan åka utan honom!
Men istället kollade vi på björn bröder och käkade godis. Varför är alla disneyfilmer så förbannat sorgliga? Eller är det jag som är känslig?

Igår kände F bebis sparka! Det va en såndär riktig kräk spark/kullerbytta. Fasen va obehagligt det är. Men igår va h*n riktigt vaken och busig i magen. Massa mysigt.
Idag är vi lediga igen och slappar just nu på soffan. Känner för så mkt men orkar inte.

Ska iaf få Fredrik att åka med och köpa färg osv till mina project. Men vilket jobb....
Nu är det lite mellis sen vila för mig och damen.

Höst





Ledig lördag

Här va det ingen action på skrivandet direkt. tyvärr går mitt intresse upp och ner nu och har gjort ett tag. Jag ska väl försöka få ordning på detta och snart finns det mer tid till intresse också. Idag är det lördag och Maja beslöt sig för att ta sovmorgon. Inte så konstigt om man tänker på kvällen igår. Min moster, Anna och mormor kom igår kväll så vi träffades alla hos Andreas och Petra och käkade lite. Vi va inte där ifrån förrän runt 22. Full fart på M helatiden. varför ska jag då alltid vakna tidigt? Så nu ligger jag och min andra lilla skatt och pratar med varandra för h*n är iaf vaken. Min underbara lilla bebis i magen. Jag längtar så mkt efter dig! Det kommer bli fyllt hus för som det verkar i magen så får vi en "Maja 2". Så det blir nog full rulle. Maja är väldigt intresserad av bebi mage som hon säger. speciellt på morgonen när vi myser i sängen. Hon vill gärna klappa, pussa och krama magen. Mina mysälsklingar. Idag ät det lite kalas hos mamma för lillebror Emil fyller år. men innan dess så ska det hinnas med lite städ och bus och en annan sak som jag hoppas ska vara bra oxh att det går vägen. nu ska ja pussa på min stora tjej. Nej jädrar jag glömde ju säga att vi va på bvc igår. vägde och mätte. Det är väl alltid lika kul för en mamma att veta hur stor ens barn har blivit. Hon vägde 13,1kg oc va 90,8 lång. Helt perfekt. Hon fick massa beröm för talet och motoriken. Hon pratar 5 ords meningar klart och tydligt och igår så ritade hon huvudet till en gubbe, det va första gången jag såg henne göra det. Sen ritade dim varannan gång så bvc ritade huvudet och så frågade hon om M kunde rita håret och det gjorde hon, cirklar ovanför huvudet precis som hår. Man blir ju väldigt stolt som förälder när ens barn får massa beröm. Så nu ska vi mysa ner oss hon lilla M. Pappa F jobbar idag så han missar detta mysiga mys.

Undrabara måndag

Redan måndag igen, och helgen flöt på ganska bra ändå som tur va.
Idag är vi lediga så vi ska göra ingenting. fixa och fundera lite kring våra nya sovrum som vi har fixat.
behöver ju lite nytt nu som sänggavel, sänglampor, matta, hyllor. mm. Är så jättesugen på att åka till ikea men det är nog inte min man...

Inlägget fortsätter senare

Fredag 7/10

En positiv sak med denna fredagen är att det är ljust ute och det regnar inte. Ser faktiskt lite blå himel också.

Då va det fredag idag och ledigheten är slut. Jobb hela helgen men förhoppningsvis går den fort, jobbar ju helt ok tider ändå så jag ska väl inte klaga.
det går sakta men säkert framåt iaf och snart får jag gå hemma med en stor mage och bara mysa. Tar ner M på 15 timmar också så det blir massor med mys med henne också.
Igår gick vi in i vecka 22 och det märks att bebis växer för det sparkar mer och mer. Igår va det full action i magen och jag älskar det. Vårat lilla barn jag vill att det är februari nu så vi kan mysa.

Igår blev det ingen uppdate för vi va borta nästan hela dagen. träffade Maria och Zara i knalle och fikade sen gick vi till leos så småtjejerna fick leka av sig lite innan lunch och vil tajm. Maja hade kunnat somna såfort hon satte sig i vagnen men eftersom jag också va jättetrött så fick hon hålla sig vaken tills vi kom hem. Vi vilade ca 1 timme sen kom Fredrik hem och väkte oss.
Senare kom frida med M´s födelsedagspresent. Studsmatta! en av dom bästa presenten tror jag för den va väldigt rolig att hoppa på igår, idag har hon dosck inte hoppat så mkt.

Nu blir det lite fredagsmys innan lite vila och lunch.


Klick klick

Sitter och klickar runt på jotex lite. Kollade in i julshopen på alla mysiga julsaker.
Nu längtar jag verkligen till jul! Lita lagom med snö, 5-10 minus, ljusstakar i fönstrena och julmusiken.
Men iaf så fasnade jag för en ljustake! Som jag igentligen bara måste ha! Hoppas man får nåt bra erbjudande här snart.
Den i köksfönstret hade blivit göööörfint till jul!

3Maja 29/9-09-10-11

Maja första dag

Maja 1 år

Maja 2 år

Mammas finaste tjej! Jag älskar dig


piggöga

Maja vaknade halv 7 och va gör pigg. ingen ovanlig tid för henne men idag är jag verkligen inte alls pigg... Hade velat sova minst 2 timmar till. men vi är ju lediga så jag får vila med henne i eftermiddag. Nu vaknade bebis också. Godmorgon lilla älskling.

Mamma glad

Jag bara måste berömma min lilla underbara!
Hon kissar på toan varje dag nu och idag sa hon tilloch med till att: Maja kissa toan, så vi sprang dit å hon satte sig och kissade.
Min duktiga tjej mamma blir så glad.

Idag är det bara barnmorskan bokat så vi får se vad vi hittar på nu på förmiddagen.


Paket till mig Maja och bebis

Hej igen.

Efter våran vila på 2½ timma kom posten. Maja blir alltid lika nyfiken och springer och hämtar den. 
När jag kommer ut i hallen set jag att brevlådan inte är stängd, för där sitter ett paket från goboken till Maja.
Ett paker som vi har väntat på hur länge somhelst. 
Det va inga speciella böker diretk utan lite godnattsagor vilket passar bra nu när vi har fårtt in det som rutin att läsa för M varje kväll när hon lägger dig. 
Kul med lite nytt att läsa så att det inte bara blir samma.

Efter många om och men och letande i kyl och frys efter mat som vi va sugna på så tog vi oss en busstur ner till maxi och handlade.
Blev lite av varje som åkte ner i påsen. Fiskbullar, falukorv, potatis, bröd osv. Maja träffade som vanligt på massa roligt folk som hon hejar och pratade med. Det va speciellt en tant som hon stäkte upp armana mot och sa kraaam. Den lilla söta tanten kunde ju inte låta bli så hon gav M en go kram och satte sig på huk och pratade lite. 
Vid brödet så började maja somvanligt ropa på Monika! Å vilken tur att hon jobbade så hon kunde störa henne lite :)

Handlingen fortsatte en stund till sen tog vi bussen hem. 
Maja blev helt till sig när vi gick av bussen och gick ner för backen. Ambilasen med blåljus. Det är väldigt intressant med polis, ambulans, brandbli, traktor ,lastbil osv. 
 
Till sen lunch blev det stekt falukorv och snabbmakissar. Såå gott! och det tyckte nog Maja också för hon åt upp precis allt. Sen va hon så redig och tog min tallrik och gick och slängde det som låg kvar på. Hon är så redig min 2 åring!

Å efter maten tog vi en promenad upp till nära dig och hämtade ett paket som va till mig och bebis.
Ett litet startpaket från Goodiebaby med bla. blöjor, haklappar, hudkräm och en mama tidning. Så idag har alla fått paket. Rättvist. Har ett paket att hämta ut hos babyproffsen också. Med den berömda blöjhinken. Den är bra men nya påsar är ju så jäkla dyra 

Nu sitter vi på soffan och slappar. Sitter och funderar på om jag ska klicka hem one tree hill boxarna. blev så sugen igår när jag såg att dom nya avnitten gick. Har inte alls följt den serien men den är ju såå bra.
så njaaa vi får se. Väntar ju fortfarande på Glee säsong 3 som aldrig verkar komma.

Sköönt att vara ledig ända tills på fredag halv 3. Om inte någon ringer och vill att jag ska jobba såklart.
Vi har ingenting planerat på hela veckan och det är skönt. Tar dagen som den kommer.
Imorgon ska vi till BM och lyssna på lillabebis. M ska följa med mig, Det ska bli kul å se hur hon reagerar och hur jag reagerar.
Jag gråter för minsta lilla just nu. I lördags när vi va ute hos Marita majas farmor så slog hon i pannan i en kökslåda. Marita ger henne till Fredrik och det har jag  lite svårt för, det är alltid jag som har tröstat M och hon vill alltid komma till mig när hon är ledsen. så när Maja låg på fredrik axel och grät och började jag också gråta.
Mitt lilla barn hade så ont och hon va inte hos mig. Åh jag måste släppa de. Det är ju faktiskt Fredriks barn också.
Är jag konstig att jag är så "Majig"?

Nu kommer det lite goa bilder.




En fin bild från Martin och Annas bröllop

Majsan 2 år


















Ha en bra kväll!

Måndag efter söndag

Hejsan på er.

Ja det har varit väldigt dåligt med uppdatering. Ibland känner jag för det och ibland inte.
Sitter och kollar om det finns några lediga lägenheter vilket det inte gör så nu har jag mailat några bolag. 
Vill så gärna ha en 4a i colusseumhuset. 
Men det blir nog att vi bor kvar så vi kan spara till hus. Men man får sina anfall ibland och drömmer sig bort. Men vi sitter ju inte i skiten..

Funderar på om damen är lite trött så om vi ska gå och vila lite kanske. Det va ingen magsjuka förresten utan det va nog helt enkelt en dag med för mkt stök mm. 
Vi ska väl ta oss ut en stund i eftermiddag också. gå och hämta ett paket och handla lite tror jag. 

Ha en mysig höstdag. 
Puss&Kram

Bilder från helgen kommer upp senare.  

RSS 2.0