Liten och underbar

Nu är våran lilla underbara dotter här. efter 6 dagars väntan!
12-02-22 Kl 01.43 kom hon till världen, hon vägde 3430g och 50 cm lång.
Helt perfekt och fruktansvärt lik sin storasyster.
Våran finaste Elsa

Lite komihåg

Så nu så händer det grejer! Vaknade av smärta i ryggen och lite lätt mensvärk ca 02. Vattnet gick 02.30 men värkarna stannade av. Ringde förlossning och fick tid på spec imorgon förmiddag om inte värkarna sätter igång på riktigt. Nu är det äntligen på G. Men jag vill verkligen inte. bara dom värkarna jag har nu ( ond mensvärk) gör att jag ångrar mig. Det kommer ju bli så mkt värre. Kul att vattnet gick förresten, ville känna på hur det känndes för med maja stack dom hål. Nä jag får väl försöka vila mig lite.

Kräk update

Nu har hon inte kräkts på ca 5 timmar. Fått behålla 2 smörgåsar och saft, Mmm så jag blir lite tveksam om detta verkligen är magsjuka eller om hon spidde imorge för hon åt vällngen förfort på tom mage. Ja man kan luska hur mkt somhällst. Men det återstår att se om vi blir sjuka.
Tvättid fanns som tur va så nu tvättar vi för fullt,  stinker kräk i vardagsrummet då hon spydde i soffan så det blir en uppfrächning av soffan också då vi får tvätta tyget.

Det som inte fick hända

Har nu hänt! Maja vaknade sent igårkväll och började spy. Till en början trodde vi bara att det va för hon hade ätit för mkt innan hon la sig för hon spydde bara 2 ggr sen va det lugnt hela natten. Men vällingen kom upp lika fort som den åkte ner sen har hon spytt några ggr till efter det. Tvättning och spritning görs det helatiden här hemma nu. Jg har väl inget emot att få det igentligen men det passar inte så bra nu. Jag har gått över 5 dagar så förlossningen sätter igång vilken dag somhällst nu. Vill inte ha magsjuka vid förlossningen. Så antingen får kag få det nu och förlossningen får vänta ca 5 dagar eller så vill jag inte ha det alls. Någon som vet hur det funkar om man nu skulle ha magsjuka under förlossningen, vad som händer med barnet? Får hon vara med oss eller tar dom hand om henne typ på neo tills man är.frisk?

+3

Nä här händer det fortfarande ingenting. sitter och glor på melodifestivalen och denna omgång va ju riktig skit! Imorgon åker vi och kollar lite grejor till huset, Om vi inte föder men det är väl inte så stor chans

+2

Ingen lillasyster vill kika ut, och nu är jag inte sådär görpigg kan jag inte påstå.
Jag och Maja har inte varit ute någonting nästan förutom igår när vi va uppe vid radhuset och kollade och mätte lite.
Jag får fruktansvärd foglossning bara jag reser mig upp ur soffan så jag är inte världens roligaste mamma just nu. Men nu är det helg och då har hon en pappa att leka med hela dagarna som tur är. Om nu inte lillasyster får för sig att komma.
Alla har börjat tjata om hon har kommit eller om jag har känningar och jag hatar det! Folk ser eller märker väl om det händer nåt? Skulle nog inte vara så aktiv på fejjan eller här. Hon kommer när hon kommer som sagt.


Sömnlös natt?

Hej på er. många av er ligger säkert och sover gott nu! Väldigt avis på er faktiskt. Jag ligger här med huvudet vid fotändan och fötterna under majas näsa, nä men nästan. Ligger iaf klarvaken med världens halsbränna som vägrar ge sig efter 2 samarin. Att dricka en halvliter vatten innan du ska lägga dig är inte att rekommendera, inte om du är gravid iaf. Jag gick och la mig vid 22 tiden och har varit på toa 4 ggr redan och mer lär det la bli. Maja ligger inne hos oss inatt också. Hon drog till med nån konstig hosta för en stund sen så jag trodde hon skulle börja spy, men inte då det va tydligen bara vanlig hosta. Jag är ju väldigt nojig för magsjuka så jag hatar denna tiden på året. Jag hoppas vi ska klara oss. Nu: upp på toa sen försöka sova. Natti

15/2-2012 BFdagen

Hejsan på er. Idag är det bf men inte ett endaste tecken på att hon vill kika ut. Denna natten har varit den värsta under hela graviditeten! Låg och vred och vände mig från 22-02. Lillasyster vägrade att sova och jag va uppe på toa säkert 6 ggr, Maja låg och vred och vände sig och gnydde lite så henne gick jag och hämtade vid 23.30 tiden. Hon lugnade sig inte så började fundera på om sjukdom va på g. Ingenting jag känner för nu kan jag säga så nästa vecka får hon nog va hemma från britt. somnade iaf runt 2 tiden och vaknade vid halv 5 igen. låg och kikade på mina fina och tände lampan 06.05 så kac skulle få mysa med min lilla innan hon åkte. Nu ska jag ta på mig och dra mig mot buss för att hämta mitg hjärta. Blir mys hela dagen.

Alla hjärtans dag

Jaha idag är det alla hjärtans dag. Jag tänker inte göra något utöver det vanliga för det orkar jag inte och jag väntar mig inte heller att få något av min Fredrik.
Han brukar inte va så bra på sånthär så det är dumt att göra sig till.
Jag hoppas att få den bästa presenten och det är våran lilla bebis. Men hon ska väl gotta sig där inne några dagar till bara för att jävlas.

Lunchen är i magen och vi sitter och glor på barnkanalen i brist på annat. Lillasyster slår vålter och Maja är kanontrött efter en dag hos dagmamma. Men hon har vilar ca 30 min så nu får hon vara vaken annars blir det krig ikväll.

Sugen på prinsesstårta med massa vaniljkräm i! Åh va gott det hade varit.


Gissa

När tror ni lilla damen kommer? Bf är imorgon 15/2. Jag gick över 11 dagar med maja så det hoppas jag att jag slipper. Släng gärna in en kommentar om när ni tror hon kommer kika ut.

Inga tecken

Hej på er.
Ja jag har varit usel på att uppdatera. Men jag gör ett litet försök nu så får vi se.

Är idag i vecka 39+4 så det är bara 2 dagar kvar till bf. Jag vet att jag kommer gå över men jag börjar bli jätte nervös! Jag vet ju hur det går till denna gången men det är mest smärtan jag är rädd för. Idag ska jag packa det sista i bb väskan också så att den är klar.
Trött är jag precis helatiden, spelar ingen roll hur mkt eller hur lite jag sover, Känner mig allmänt sliten.
Va hos bm idag och jag hoppas det va sista besöket. Allt såg bra ut och huvudet va fortfarande neråt som tur va för hon blev lite osäker så en annan fick komma in och känna.

Min lilla Maja då. Hon mår bra som vanligt och testar sin mamma och pappa till max nu. Gap och skrik, smäller i dörrar och spottar. Hon har också börjat svära. Om hon tex tappar nåt så säger hon å jäblar. Det är mkt svordommar på reklamena nu och hon tittar på emil ibland och där svär dom också så a jag hoppas det går över snart. Hon låter ju väldigt söt när hon säger det med nej det är inte okej.
Igår va hon på riktigt mys humör så det va mkt (du är min mamma) med massa kram och mys.

Så har vi ju köpt hus med så planerna snurrar runt i huvudet precis helatiden. Har knappt fattat det än men det ska bli så sjukt kul. Vi får nycklarna 2 april och då börjar rivning och renovering. Vi ska inte göra så store grejer utan det blir golv och tapeter, lite nya dörrar och riva en en vägg och ta bort en öppen spis. Kök och badrum får vänta för det har vi inte pengar till just nu och det går att leva med.
Så ja just nu säknar vi på vad allt kostar planer för inredning osv.
Bilder kommer upp senare.



Woohooo

Vi blir husägare 1 april!!!
Åååh kan ni fatta hur gött det känns.
Ett radhus på hulta på 100 kvm. Helt J*vla underbart känns det.
Mkt renovering blir det men det kommer bli så himla fint. Planer och ideer går varmt i huvudet helatiden.
Hur mkt ska man göra, hur dyrt blir det, hur mkt pengar har vi osv.
Men hur det än blir så kommer vi 1 maj flytta in i huset. Vilken frihet att ha en liten trädgård där Maja kan springa ut och göra precis va hon vill. Jag ser henne från alla rum vilket är klockrent.
Våran nya lilla bebis kan krypa runt på gräset i sommaren och ha det helt underbart.
Maja kan känna sig fri och det k'ns helt underbart!
Det är så mkt jag vill skriva men vet inte hur. Jag är överlycklig och nu väntar vi bara på lillasyster som är beräknad om 7 dagar.


Älska


Älskar denna lilla unge mest av allt i hela världen! Å snart kommer en lika underbar unge till.
Idag är en väldigt bra dag! Lyckligast i världen nu.
Mer info får ni i veckan.

Trög väntan!

Ja det händer inte så mkt hos oss just nu. Sitter mest och väntar på värkar, bakar lite bullar och städar.
Är trött som vanligt så orkar inte göra så jättemkt.
va på stan i måndags och va helt slut när jag kom hem.
Veckan som kommer har jag ingenting planerat, M här hos dagmamma mån,tis ons så då får jag sova ut.
Det går tydligen mkt magsjuka nu så jag har funderat på om jag igentligen skulle ha henne hemma men äh Hon får gå. Tråkigt för henne att sitta hemma med mig å bara glo. Ja jag är ju somsagt inte jätterolig nu.

En rolig sak sker i vårat liv just nu iaf men det får jag berätta om mer nästa vecka när vi vet lite mer.
Jag tycker iaf att det är påtiden för oss att ha lite tur.


RSS 2.0