Det som inte fick hända

Har nu hänt! Maja vaknade sent igårkväll och började spy. Till en början trodde vi bara att det va för hon hade ätit för mkt innan hon la sig för hon spydde bara 2 ggr sen va det lugnt hela natten. Men vällingen kom upp lika fort som den åkte ner sen har hon spytt några ggr till efter det. Tvättning och spritning görs det helatiden här hemma nu. Jg har väl inget emot att få det igentligen men det passar inte så bra nu. Jag har gått över 5 dagar så förlossningen sätter igång vilken dag somhällst nu. Vill inte ha magsjuka vid förlossningen. Så antingen får kag få det nu och förlossningen får vänta ca 5 dagar eller så vill jag inte ha det alls. Någon som vet hur det funkar om man nu skulle ha magsjuka under förlossningen, vad som händer med barnet? Får hon vara med oss eller tar dom hand om henne typ på neo tills man är.frisk?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tror du får ligga i ett karensrum med bebisen.. Så du bör nämna att du eller nån hemma har de när du ringer och säger att ni åker in.. Hoppas Fredrik klarar sig så han kan va me.. Ring Mvc eller förlossningen och hör med don så du får rätt info. Lycka till :)

2012-02-20 @ 10:41:18
Postat av: frida

Åh stackarn =/ Hoppas du slipper få de, som du säger, inte så passande just nu!

Men om de stämmer som man kan läsa så brukar en förlossning inte starta ifall kroppen inte är frisk , vet dock inte hur de funkar med magsjuka!

Håller tummarna för att du slipper :)

2012-02-20 @ 13:48:15
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0