Glider fram

Nu har den kommit, den underbara hammerheaden!
Va lite krångel med leveransen och jag satt och uppdaterade helatiden. Kl 7.30 kom vagnen till borås och bara väntade och väntade sen står det att kl 13.30 va den i yttre borås, hmm.. Ringde fredrik och pratade med honom, han rongde till posten och kollade vart vagnen fanns och som tyr va så fanns den på posten vid netonnet å vem jobbar där? Jo fredrik! Han sprang ner dit och pratade med nån chef så dom fick vagnen utställ så vi åkte och hämtade den efter jobbet. Så nu är den hemma och provkörd är den!
Kan verkligen rekommendera den och kopbarnvagn.se med snabb leverans och sjukt bra pris. Trodde heller inte att man skulle få med en extra suflett men det fick man tydligen så det va ju tur att jag inte beställde en extra.
Men oj va nöjd jag är. Det känns inte alls konstigt att ha E så långt ner och åt fel håll. Hon sov jättegott och maja som är 2½ år och ganska lång sitter helt ok.
Den är riktigt stabil och stadig, lättkörd och kanonlätt att fälla ihop och tar liten plats då den blir väldigt platt ihopfälld.

Phil and ted hammerhead

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0