Massa på en gång

Ja här har de inte hänt något på länge! Så jag ber verkligen om ursäkt men jag har inte haft lust.

Jag är inne på min 3dje jobbvecka och det känns bra, men jag har väl inte vant mig riktigt än för är väldigt trött vissa dagar men det ska väl bli bättra hoppas jag för jag har ju 6 veckor kvar :/
Men efter domma 6 veckorna så måste jag ju hitta nåt annat jobb för jag kommer väl inte ha sån tur att jag får jobb där jag jobbar nu?
Men vad ska man jobba med? jag vill ju jobba med människor och jag tycker det är väldigt kul och intressant med personer med funktionshinder men det finns ju fan inga jobb!
Lasad är jag men inte får man nåt jobb för de. Jag får väl börja som timanställd och jobba mig uppåt igen + att söka de som verkar intressant.

jag har ganska mkt att berätta så jag får nog ta de någolunda kortfattat.

Hm vart ska jag börja? Jo vi va ju i falkenberg och hälsade på frida och carro.
Mkt trevligt! Det blev sol och bad och god mat! Första doppet för min å majas del och de va riktigt skönt.
Vi va på ullared påvägen dit, Hittade lite smått å gott. Om de hade funnits mer pengar så hade jag shoppat mkt mer!

I torsdags va vi på brasseriet  med fredrik jobbkompis Martin och hans tjej Annamaria.
Väldigt god mat och alkohol. När martin och fredrik umgås så blir dom 2 helt andra personer alltså helt sanslösa! dom skämtar och driver om allt! Ja fan va roliga dom är.
När vi kom hem tog ja å Fredrik varsin drink å satte oss på balkongen, Andreas som hade vart barnvakt stannade en stund mä.

I fredags va vi på djurparken med Majas farbror Koffe och hans tjej Angela.
de va jätte mysigt att gå där för de va ju evighetersen jag va där. Inte så mkt som hade ändrats men de va jätte mysigt.
Aporna är helt klart roligast! Björnarna hade fått det jättefint och dom såg så nöjda ut även fast de va ca 30 grader.
Domflästa djuren va ganska slappa.

i lördags jobbade jag på dagen sen hem i värmen sov 1 timme myste med maja inna Fredrik körde henne till farmor som skulle vara barnvakt över natten.
Städade iordning lite snabbt sen in i duschen, På med smink, välja kläder sen kom folket! Ja de blev lite fest hemma hos oss. Ganska lyckad faktiskt även om de va lite folk.
Jag hade görasketakul:)

Söndag vaknade vi 12 :/ Gick upp vid 13 på mä kläder hämtade upp Andreas å körde till seglora där min underbara fanns!
Hon å farmor satt på gräsmattan under ett träd när vi kom! Å hon blev så glad när hon såg oss!
Åh vad jag hade saknat henne! Lyfte upp henne å pussade henne märkte efter en stund att hon va nakenfis alltså ingen blöja så de va la tur att hon inte kissa på min ;D
Blev bjudna på mat och sen fikade vi på altanen.
Jag tog en joggingtur med maja på gräsmattan, Haha ja hon sprang verkligen å de så förjäkla kul ut.

Måndag idag har vi inte gjort nånting, Bara myst heladagen fram tills jag började jobba.
Jobbdagen va riktigt seg men äntligen är den slut. Pappa kom å hämtade mig mä så de va kanon. Körde förbi burgerking å köpte en riktigt flötig hamburgare som jag nu har ångest över att jag åt, men men jag får cykla bort den imon. Jo påtal om att cykla, jag har cyklat mkt mer än jag trodde jag har bara tagit bussen 2 ggr.
Om jag inte orkar cykla till jobbet så tar vi cykeln i bilen så får jag cykla hem å de är klockrent för att ta bussen hem tar ju 100 år!

Imon är de jobb igen 13-20.30  bläää.
Jag måste säga att jag ångrade mig lite när jag började jobba. Det hade ju vart skönt att va hemma hela sommaren. Men vill man ha jobb så får man ta de när man kan, alltså på sommaren när det är lättast!
Så nu håller jag tummarna på att ett jobb eftersommaren ska dyka upp. Maja börjar ju hos dagmamma 4 okt så de skulle ju passa bra med ett jobb då ;).

Idag va Fredriks mormor här! Haha hon är förgullig. Hon har alltid mä sig nåt till maja och idag kom hon med en liten Camping )(brasse) stol med parasoll! Ursöt:D och en jättegullig klänning med shorts till.

Nä nu blir de lite slapp i soffan sen sova sängen.

Puss&Kram











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0