HitåDitåFramåTillbax

Ja denna veckan blir det ett himla flängande men det är ju kul.
Hatar att sitta hemma heladagarna och inte göra nåt men klart att de kan vara skönt ibland menskönt att komma ut å träffa folk.
Idag skulle vi till Johanna men precis när vi hade fått på oss jackorna så ringde Johanna och sa att hon va tvungen att jobba så henne ska vi till på torsdag. :( Så vi ringde faster Frida istället så vi gick dit.
Sen messade Josefine å frågade om vi kunde ses på torsdag men hon ändrade sig å sa onsdag å då kunde inte vi så då bestämde vi fredag, Så imorgon skulle vi träffa maria å lilla Zara men så messade hon nu ikväll å frågade om vi knde träffas på fredag istället men då ´hade ja bestämt med Josefine men så skickade Josefin nu ikväll å sa attt hon är hemma imon efter kl 13 så då blir de att vi går till Josefine imorgon går hem till Johanna på torsdag och träffar Maris och lilla Zara på fredag. Så det ha varit ett himla meck med detta men nu är nog allt som det ska.

Nu skpringer Maja sig trött i gåstolen för de är sängen om en stund, men hon är ganska pigg sp vi får se hur det går.
Hon är förjäkla rolig när hon går i gåstolen för hon får ju heltplötsligt tag på allt! Hon ska ha grejjerna som står på tv-bänken och dra i projektordukssladden, dra i gardinerna mm och det är ju väldigt kul när pappa får springa å akta på henne :D

Idag har vi vart å köpt en ny bilstol till Maja, det blev en akta graco cosmicXTP.
Vi har ju letat ett tag efter stolar på blocket men dom går ju så jäkla fort, Så igår frågade Fredrik en kompis om inte han hade nån ståendes och de hadde han :)
Skitfin är den!

Cougar town Ikväll mä!

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och här kommer lite bilder på älsklingstjejen

Fasterfrida tyckte att legginsen skulle sitta på huvudet :)



Pappa Fredrik löjlar sig i bakrunden!



Majas nya bilstol :)

Ha en bra kväll
Puss&Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0